TOP termékek

Látogató számláló

0
0
8
2
4
8
1
Magyarországon belül minden ergométerünket ingyenesen szállítjuk ki! Rendeld meg most!

POLAR VERITY SENSE OHR BLK M-XXL

POLAR VERITY SENSE OHR BLK M-XXL
POLAR VERITY SENSE OHR BLK M-XXL

Polar Verity Sense fekete
A Polar Verity pulzusmérő optikai szenzor egy magas minőségű eszköz, amely a pulzus pontos mérésére lett tervezve. Ez a könnyű és kényelmes szenzor kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék nyomon követni a pulzusukat és optimalizálni edzéseiket.

Bővebben
36 900 Ft
Részletek
 • A Polar Verity szenzor optikai technológiával rendelkezik, amely pontos és megbízható pulzusadatokat szolgáltat. Egyszerűen rögzíthető a csuklódon, és az adatokat közvetlenül továbbítja a kompatibilis Polar órákhoz vagy okostelefonokhoz. Ez lehetővé teszi, hogy valós időben tájékoztatást kapj az edzésed intenzitásáról és a pulzusodról.

  A Polar Verity szenzor vízálló, így bátran használhatod edzés közben, akár esőben, akár verejtékezés közben is. Az állítható pántnak köszönhetően kényelmesen illeszkedik a csuklódhoz, és nem korlátozza a mozgásodat.

  Ez a pulzusmérő szenzor hosszú üzemidőt biztosít, és könnyen újratölthető. Az akkumulátorállapotot könnyedén ellenőrizheted az órádon vagy az alkalmazásban.

  Főbb jellemzők:

  Optikai pulzusmérés a csuklón
  Pontos és megbízható pulzusadatok
  Vízálló kialakítás
  Könnyen csatlakoztatható Polar órákhoz és okostelefonokhoz
  Hosszú akkumulátor-üzemidő

  A Polar Verity pulzusmérő optikai szenzor segítségével könnyedén követheted és optimalizálhatod a pulzusodat edzések során, így hatékonyabban és célzottabban dolgozhatsz a fitneszed fejlesztésén.
Adatok
Cikkszám
920110147