Most popular products

Visitor counter

0
0
8
4
2
6
5
Magyarországon belül minden ergométerünket ingyenesen szállítjuk ki! Rendeld meg most!

POLAR VERITY SENSE OHR DRK RED

POLAR VERITY SENSE OHR DRK RED
POLAR VERITY SENSE OHR DRK RED

Polar Verity Sense - piros
A Polar Verity pulzusmérő optikai szenzor egy magas minőségű eszköz, amely a pulzus pontos mérésére lett tervezve. Ez a könnyű és kényelmes szenzor kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék nyomon követni a pulzusukat és optimalizálni edzéseiket.

Details
36 900 Ft
Details
  • A Polar Verity szenzor optikai technológiával rendelkezik, amely pontos és megbízható pulzusadatokat szolgáltat. Egyszerűen rögzíthető a csuklódon, és az adatokat közvetlenül továbbítja a kompatibilis Polar órákhoz vagy okostelefonokhoz. Ez lehetővé teszi, hogy valós időben tájékoztatást kapj az edzésed intenzitásáról és a pulzusodról.

    A Polar Verity szenzor vízálló, így bátran használhatod edzés közben, akár esőben, akár verejtékezés közben is. Az állítható pántnak köszönhetően kényelmesen illeszkedik a csuklódhoz, és nem korlátozza a mozgásodat.

    Ez a pulzusmérő szenzor hosszú üzemidőt biztosít, és könnyen újratölthető. Az akkumulátorállapotot könnyedén ellenőrizheted az órádon vagy az alkalmazásban.

    Főbb jellemzők:

    Optikai pulzusmérés a csuklón
    Pontos és megbízható pulzusadatok
    Vízálló kialakítás
    Könnyen csatlakoztatható Polar órákhoz és okostelefonokhoz
    Hosszú akkumulátor-üzemidő

    A Polar Verity pulzusmérő optikai szenzor segítségével könnyedén követheted és optimalizálhatod a pulzusodat edzések során, így hatékonyabban és célzottabban dolgozhatsz a fitneszed fejlesztésén.
Info
Article No.
920110148